Söker du en djuraffär i Trollhättan med omnejd?

Hej och god förmiddag på er alla läsare! Hur är det? Det har varit mycket nu med valpen som jag har skaffat. Så himla roligt, men förstås mycket jobb, men det visste jag förstås om. Jag är van vid hundar sedan förr, och jag värdesätter att det finns en riktigt bra djuraffär för oss i Trollhättan med omnejd som heter L.M. Dog Collection. 

Det har varit lite skralt med sådana här butiker, i alla fall så har jag haft svårt att finna någon bra djuraffär i Trollhättan med omnejd, förr om åren. Jag får väl tacka en god vän till mig som berättade för mig att L.M. Dog Collection finns. Jag måste säga att det är hur bekvämt som helst att hitta allt det jag behöver till min hund i denna butik. Det är bra kvalitet på sakerna också. Hur är det med er? Har ni hört talas om L.M. Dog Collection förut? Om ni inte har gjort det så vill jag ge er tipset på denna affär. Där finner ni som sagt det mesta, till bra priser och produkterna håller hög kvalitet. Personalen är kunniga när det gäller djur och det går alltid att fråga dem om råd. Det var faktiskt detta jag ville få sagt, har nog inget direkt mer att säga er om denna djuraffär för oss i Trollhättan med omnejd. Jag hoppas förstås att ni tyckte om det här inlägget och att det kan vara till hjälp för er, åtminstone till er som inte hade hört talas om L.M. Dog Collection förut! Ha det nu så bra och kom snart tillbaka till bloggen igen, det kommer fler spännande inlägg inom kort!